Logo Clytoneus WoerdenDe Zomeravondcup bestaat uit vier wedstrijden die op twee dinsdag- en twee woensdagavonden in de maanden april, mei en juni worden gehouden. De eerste twee keer voerde het…

parcours door het landgoed Amelisweerd, aan de oostkant van Utrecht. De laatste twee keer was het parcours uitgezet langs de Vecht en rond Oud Zuilen aan de noordkant van Utrecht.

Men meedoen aan een prestatieloop over 5 of 10 kilometer. De 10 kilometer afstand kun je ook als klassement over drie of vier wedstrijden lopen: de drie snelste tijden tellen dan mee voor het klassement. Ook dit jaar deden atleten van Clytoneus mee, zowel aan de prestatielopen als voor het klassement.

Na de laatste Zomeravondcupwedstrijd werd het eindklassering opgemaakt en werden de prijzen uitgereikt. Jacko de Kort behaalde een zesde plaats bij M40. Bij de M45 viel Zefanja de Feijter met zijn vierde plaats net buiten het podium. Wouter Verboon werd in deze categorie zesde en Rob Stofberg werd vijfde in de categorie M55.