Logo Woerden De thuiswedstrijd van SC Woerden van afgelopen zaterdag tegen het Boskoopse Floreant bleek een collectieve off-day te zijn. De thuisploegwas vanaf het begin niet bij…

de les en keek binnen tien minuten al tegen een 0-3 achterstand aan en konden alle vooraf gemaakte afspraken direct de prullenbak in.

Toen Jeffrey Buijt na een kwartier voor 1-3 zorgde was er de hoop dat SC Woerden nog voor de rust de aansluiting kon vinden, maar die hoop bleek ten onrechte en verdampte meteen toen de Boskopers nog voor het bekertje thee de 1-4 tegen de touwen joegen.

In deel tweede van de voorstelling maakte Floreant de wedstrijd dood en kreeg SC Woerden alleen in de slotfase nog wat kansen, maar toen was het geloof er al niet meer en werden geen van die mogelijkheden benut.

Het is deze week wonden likken en de focus richten op de uitwedstrijd van zaterdag bij Kamerik. Voor SC Woerden blijft het zaak om zicht te houden op de derde periodetitel. NSV behaalde de eerste, Aarlanderveen lijkt de tweede te pakken. In de strijd om de derde periodetitel staat SC Woerden op de vierde plaats, die mogelijk een nacompetitieplek kan opleveren.

Foto’s: Anno Visser