Afgelopen zaterdag mochten de dames van Quadrant Bouw VTC Woerden weer een wedstrijd spelen na een aantal weken stil te hebben gezeten. Compaen was de eerste tegenstander. De eerste wedstrijd werd met 3-1 verloren. De VTC dames wonnen de eerste set met een overtuigende 25-19.

VTC dames 1 wist de flow van de eerste set mee te nemen naar de tweede set en startten deze set met een 5-3 voorsprong. VTC Woerden dames 1 wist grotendeels de voorsprong in handen te houden, tot de tegenstander bij een stand van 20-20 de voorsprong over wist te nemen. Een korte spelverdeelsterswissel mocht niet baten en werd terug gewisseld voor de service, waarbij Lucia Roos nog twee punten wist te scoren. Met een spannende 23-23 konden de dames de set niet binnenhalen en verloren deze set met 25-23.

Met een grote achterstand verloren de dames de derde set met 25-9. Ook in de vierde set gingen de dames er weer vol in. Met het laatste beetje energie vochtten de dames voor een extra set. De set startte met een 7-0 achterstand. De dames wisten met enigszins moeite terug te knokken tot een achterstand van 9-6. De dames probeerden de tegenstanders bij te houden, maar zakten toch iets in. Met een stand van 21-14 werd er een laatste wissel gemaakt. Merel van der Veer probeerde het team te versterken. Drie punten werden nog gemaakt door de tegenstanders, 24-14 was de stand. De dames van VTC Woerden probeerden met het laatste beetje energie en fanatisme de set nog om te buigen en scoorden nog 5 punten tot een stand van 24-19, maar helaas was de tegenstander toch te sterk en wisten ze met een winst van 3-1 de sporthal te verlaten.

Zaterdag 12 februari om 19:00 uur is de volgende wedstrijd, tegen Prima Donna Kaas Huizen Dames 1.