Logo FC UtrechtHet contract van de 18-jarige talentvolle FC Utrecht doelman Fabian de Keijzer is opengebroken en verlengd tot medio 2022. Bovendien is een optie op een eenjarige verlenging van de…

samenwerking opgenomen. De Keijzer begon zijn voetballoopbaan als keeper bij Roda’46 in Leusden en maakte in 2011 de overstap naar de jeugdopleiding van FC Utrecht.

Hij doorliep vanaf dat moment alle teams van de Utrechtse academie en maakt tegenwoordig deel uit van de selectie van Jong FC Utrecht. Begin deze maand maakte hij zijn debuut in het betaalde voetbal, in de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd tegen FC Den Bosch (1-1).

‘In de persoon van Fabian de Keijzer is er wederom een keeperstalent uit de regio Utrecht die de stap naar het betaalde voetbal heeft gemaakt,’ vertelt directeur Voetbalzaken Zuidam van FC Utrecht over De Keijzer, die jeugdinterlands speelde met Oranje Onder 17, 18 en 19.

‘We zijn tevreden over de manier waarop Fabian zich tot nu toe heeft ontwikkeld en gaan samen met Fabian hard werken aan het zetten van de volgende stappen in zijn keepersloopbaan,’ besluit Zuidam.