Het mixteam van tennisvereniging Cromwijck heeft een uitstekende prestatie geleverd dit seizoen door zich te handhaven in de 1e klasse mix zondag. De laatste uitwedstrijd werd met 6-2 gewonnen tegen Oldenzaal.

Het team bestond grotendeels uit dezelfde spelers als het kampioensteam van vorig jaar. Ilona Somers, Kika Hogendoorn, Melvin Hauwert en Michal Nevrala vormden de basis voor deze prestatie. Zij waren de vaste kern die met hun ervaring de nodig punten binnen brachten.

Ze werden dit jaar uitstekend gecompleteerd met Warda Ait el Bachir en de bij Cromwijck teruggekeerde Harmelenaar Joris Hoogland. Zowel Warda (14 jaar) als Joris (19 jaar) hebben laten zien prima uit de voeten te kunnen op dit niveau en ook nog flinke stappen te kunnen maken. Ze doen dat o.a. door internationale toernooien te gaan spelen deze zomer.

Voor de Woerdense tennisliefhebber is dit alles goed nieuws: ook volgend jaar weer tennis op hoog niveau in Woerden. Ook coach Abramsen kijkt met een tevreden gevoel terug: “Echt een prima prestatie van dit team. We hebben er hard voor gewerkt en dat heeft zich uiteindelijk uitbetaald”.

Foto: Tennisvereniging Cromwijck