Het eerste mixteam van tennisvereniging Cromwijck kwam afgelopen zondag net te kort tegen Meppel, het team dat uitgerekend die dag kampioen werd. De afgelopen jaren is het publiek op het tennispark van Cromwijck al regelmatig met hoogstaand tennis verwend.

Afgelopen zondag was dat weer het geval. Het publiek werd getrakteerd op backhand passings, flitsend netspel en spannende, lange rally’s. Hoewel de eindstand 2-6 anders doet vermoeden, was het ongelooflijk spannend.

Zo moest het herendubbel van Nevrala en Hoogland pas bij 10-12 in de derde set capituleren. Ook de mix van Hauwert en Ait el Bachir en de damessingle van Somers gingen verloren na een spannende derde set.

De thuispunten van TV Cromwijck werden binnen geslagen door een ongenaakbare Ait el Bachir die met 6-0 6-1 haar tegenstander hulpeloos achter liet. Ook de punten uit het het damesdubbel Somers en Ait el Bachir bleven in Woerden. Volgende week wacht de belangrijke uitwedstrijd tegen Oldenzaal, maar tennisvereniging Cromwijck heeft dit seizoen laten zien op dit heel hoge niveau thuis te horen.

Foto: Tennisvereniging Cromwijck