Logo ESTO Bodegraven Van tegenstanders winnen dicht in je buurt op de ranglijst, dat zijn belangrijke punten. Cruciaal was dan ook de 2-0 winst van ESTO op DOSR. Al na drie minuten had ESTO…

een 1-0 voorsprong door routinier Wouter-Jan Bos. Een verbluffende start en ESTO beet zich dan ook vast in de voorsprong. Met onverzettelijkheid en een portie werklust bracht ESTO de nipte voorsprong naar de kleedkamer.

Na rust kregen de Roelofsarendveners de regie van de wedstrijd meer in handen. De 1-1 voor DOSR leek zelfs op het scorebord te verschijnen. Maar scheidsrechter Valkema annuleerde de treffer wegens buitenspel.

ESTO had dringend een tweede treffer nodig. En die kwam na zo’n zeventien minuten in de tweede helft. Wouter-Jan Bos kon aan de zijkant vrij doorstomen richting DOSR-strafschopgebied. Met een diagonale schuiver gaf hij DOSR-goalie Mike v.d. Poel voor de tweede keer het nakijken: 2-0.

Het vergroten van de voorsprong deed ESTO zichtbaar goed. De Bodegravers hielden zich goed staande tegen DOSR dat nog wanhopig dichterbij probeerde te komen en een paar keer doelman Joey Anker nog tot actie dwong. ESTO blijft op een nacompetitieplaats, maar het gat naar boven werd wel verkleind.

Foto: André van Egdom
Wouter-Jan Bos waagt een schot op doel
esto