Logo CVC Reeuwijk CVC Reeuwijk kende zaterdagmiddag weer eens een beroerde start. Al na twee minuten had de Zoetermeerse thuisclub een 1-0 voorsprong te pakken. Die slechte…

start van Reeuwijk voorspelde weinig goeds voor de wedstrijd. Na 30 minuten in de eerste helft viel echter toch de gelijkmaker onverwacht uit de lucht.

Sven de Jong zat op z’n dooie akkertje z’n veter te strikken. Tot z’n eigen verbazing zag ie de bal via een tegenstander in zijn richting gespeeld waardoor buitenspel werd opgeheven. Liet z’n veter voor wat ie was en scoorde dolgelukkig de 1-1. Dat bracht DSO toch even in verlegenheid en dat werd nog erger toen Tom Verwaal met een leep boogballetje in de tweede helft CVC op 1-2 bracht.

Het scenario van de heenwedstrijd waarbij DSO na een 0-3 voorsprong toch nog onderuit ging met 4-3 wilde DSO op eigen veld coûte que coûte voorkomen en drukte nog eens het gaspedaal in. In één minuut tijd repareerden de Zoetermeerders met twee doelpunten de opgelopen schade: 3-2. CVC Reeuwijk zag geen kans meer terug te slaan. Vlak voor tijd viel ook nog de 4-2 voor DSO, dat zich door de zege op Reeuwijk weer wat omhoog werkte.

Foto: André van Egdom
Inzet genoeg bij CVC Reeuwijk tegen DSO
CVC Reeuwijk