Logo CVC Reeuwijk CVC Reeuwijk heeft nog steeds kans op handhaving in de tweede klas. In de eerste ronde van de nacompetitie versloeg het thuis derdeklasser LYRA. De Reeuwijkers…

hadden aan LYRA een lastige tegenstander. De Lierenaren eisten veel balbezit op maar keeper  Verwaal was een niet te nemen sta-in-de-weg. De CVC-goalie haalde in de eerste helft tot twee keer toe op spectaculaire wijze een bal uit zijn doel. CVC Reeuwijk liet echter ook kansen liggen in het eerste bedrijf. Zo speelde Verwaal zich vrij in het Lierse strafschopgebied, maar zijn uithaal miste het nodige venijn voor de openingstreffer.

In de tweede helft zetten beide ploegen de spannende strijd voort. CVC Reeuwijk overigens zonder een geblesseerde Verwaal. Naarmate de tweede helft vorderde, werd de spanning als maar groter. In de 64e minuut kreeg Reeuwijk een vrije trap recht voor het doel, het harde schot werd door de muur van Lyra van richting veranderd en de 1-0 achterstand was een feit. Daarna moest CVC meer en meer terug. Met kunst en vliegwerk wist de keeper van Reeuwijk zijn doel schoon te houden en trok CVC aan het langste eind.

Foto: André van Egdom
Aksel Koopman scoorde de winnende treffer
cvc