Logo CVC Reeuwijk Koploper Die Haghe grossiert dit seizoen in driepunters en verwachtte dat ook tegen CVC Reeuwijk gezien de posities op de ranglijst van beide ploegen.

Die Haghe pakte op eigen veld direct het initiatief om snel zaken te doen. In de 30e minuut leidde dat tot een strafschop voor CVC. Sven de Jong dribbelde het Haagse strafschopgebied binnen waar hij onreglementair werd gestuit door een verdediger van Die Haghe. Aksel Koopman, zo’n beetje de vaste strafschoppennemer bij Reeuwijk, zag tot zijn ontzetting z’n elfmeter door Die Haghe-goalie Bas Drost gestopt. Een gemiste kans op de 0-1 voor CVC.

Kort na het begin van de tweede helft gaf CVC de koploper in de tweede klasse met een afstandsschop op de bovenlat opnieuw een waarschuwing. Het werd steeds duidelijker dat Die Haghe niet de vorm had van een trotse koploper, het bleef slordig. In de 70e minuut brak CVC uit en maakte Joep van Keulen de 0-1.

Die Haghe trok massaal ten aanval om de wedstrijd te doen keren waarop CVC de voorsprong met hand en tand verdedigde tegen een opdringend Die Haghe dat slordig de kansen op de gelijkmaker om zeep hielp. CVC hield echter stand en bewerkstelligde met 0-1 een stunt van jewelste.

Foto: André van Egdom
Joep van Keulen glipt langs z’n tegenstander. Hij gaf de assist die leidde tot de verrassende 0-1 voor CVC Reeuwijk
cvc