Logo CVC Reeuwijk Na Zwammerdam, twee weken geleden, stonden de mannen van Boris van Es ook afgelopen zaterdag tegen DWO alweer na twee minuten op een 1-0 achterstand.

En ook dit keer werd de opgelopen schade weer gerepareerd. CVC Reeuwijk had daar in eerste instantie wel een strafschop voor nodig. Een valpartij van Lourens Uiterwijk bracht Aksel Koopman naar de strafschopstip, die de 1-1 binnenschoot.

Kort daarop drukte Joep van Keulen zowel positief als negatief een stempel op de wedstrijd. Met een strak schot bracht hij CVC aan de leiding: 1-2. Een kwartier voor het einde van de eerste helft verkocht dezelfde Van Keulen zijn tegenstander een ‘tikkie’. De scheidsrechter zond hem zonder aarzeling van het veld.

Ondanks een mannetje minder bij CVC wisten de Zoetermeerders dat niet uit te buiten. CVC kon de voorsprong in de eerste helft nog uit bouwen door Kallisse, die met een soloactie de 1-3 inschoot. Door snel handelen maakte hij in de tweede helft de 1-4 bij een vrije schop waarmee de wedstrijd was beslist. De 2-4 voor DWO in blessuretijd kwam dan ook veel te laat. CVC blijft nog op de zevende plaats steken.

Foto: André van Egdom
Emiel Gerritsen laat z’n tegenstanders z’n hielen zien
cvc