Logo CVC Reeuwijk CVC Reeuwijk heeft zich geplaatst voor de volgende bekerronde door Zwarte Pijl in de laatste ronde van de poulefase met 5-2 te verslaan. CVC had het knap lastig…

om de balvaardige Rotterdammers er onder te krijgen.

Toch zette CVC na acht minuten de 1-0 op het scorebord door Kallisse die vrij voor doel werd gezet en zijn kans wist te benutten. Zwarte Pijl kwam voor rust toch weer op 1-1, toen CVC-keeper Van Delft de bal loste.

Na rust leek het de verkeerde kant op te gaan voor CVC. Zwarte Pijl maakte de 1-2 en Laaouar liet kort daarop de kans op 2-2 liggen. Even later kwam de thuisclub toch langszij en was de 2-2 een feit. In de 74e min. kwamen de gastheren zelfs weer aan de leiding. Nadat Verwaal op Zwarte Pijl-doelman Bendt stuitte, werkte Laaouar de 3-2 alsnog binnen.

In de laatste tien minuten stelde CVC de zege veilig door nog twee doelpunten: 5-2 en heeft zich nu geplaatst voor de knock-outfase van de beker. Dat is ook een succesje voor trainer Boris van Es, die niet eerder met een team een vervolg in de beker bereikte.

Foto: André van Egdom
Moussa Kallisse op weg naar de 1-0 voor CVC Reeuwijk
cvc