Logo CVC Reeuwijk Wat was er aan de hand met CVC Reeuwijk? Wellicht lag het slappe begin van de Reeuwijkers aan de basis van de ongekend grote nederlaag en de doortastendheid…

van de thuisclub. Met 8-1 gingen de Reeuwijkers hard onderuit tegen DoCoS. Al na drie minuten hadden de Leidenaren een 2-0 voorsprong te pakken.

Bij beide doelpunten werd Lars de Ridder (DoCoS) geen strobreed in de weg gelegd om van de rechterkant door te stomen en z’n actie doeltreffend af te ronden. Even leek Reeuwijk zich te herpakken, maar toen daarna te vlot ook nog eens de 3-0, 4-0 en zelfs de 5-0 vielen en ook Joep van Keulen nog vlak voor rust met een liesblessure uitviel, was de malaise niet meer te overzien. Weinig lukte daarna meer bij het aangeslagen Reeuwijk.

Moedeloos worstelde het zich door de tweede helft  maar de gifbeker moest helemaal leeg. Nog eens prikte DoCoS met gemak er drie doelpunten bij. Kevin v.d. Heuvel wist nog een klein beetje de eer van Reeuwijk te redden: 8-1. De zware nederlaag kwam hard aan, maar de blessure van Joep van Keulen nog wel meer.

Foto: Rien Hermenet
Weer een doelpunt voor DoCoS. CVC Reeuwijk staat er verslagen bij
cvc