Logo Voetbal 10 De ploeg van trainer Cor Stoof mocht het afgelopen zaterdag opnemen tegen CVC Reeuwijk, de nummer twee van vorig jaar. Linschoten begon met goede moed…

aan de lastige uitwedstrijd, wetende dat er altijd een kans bestaat om beter geachte tegenstanders punten af te snoepen. De eerste helft ging gelijk op. Nadat Reeuwijk-aanvaller Norbert van Keulen zijn ploeg op 1-0 had gezet, kroop Linschoten uit z’n schulp. Jonathan Antonio zocht nadrukkelijk naar z’n vijfde goal van het seizoen. Zijn individuele actie werd binnen de zestien onreglementair gestopt en de bal ging op de stip.

Bram Elenbaas is een Linschotens zekerheidje vanaf elf meter en dus stonden beide ploegen weer gelijk. Niet lang daarna had Antonio de 1-2 op z’n schoen, maar de aanvaller vergat dat Jesper Kleiweg was meegelopen en ging voor eigen succes, maar faalde.

Het tweede bedrijf beloofde aanvankelijk veel goeds, maar Stoof werd gedwongen om al z’n wissels te gebruiken. Deze verse krachten zijn (nog) niet van het niveau dat in de derde klasse noodzakelijk is. Spits van Keulen maakte met twee goals het duel zo goed als gespeeld. Van den Heuvel en Leidelmeijer zorgden voor de 5-1 einduitslag die veel hoger had kunnen uitvallen, maar sluitpost Jan-Willem Doornenbal vond vijf keer vissen wel voldoende.

Foto: André van Egdom
Norbert van Keulen schoot weer maal raak voor CVC Reeuwijk tegen Linschoten. (archiefbeeld)
40 norbert