CVC Reeuwijk hield afgelopen zaterdag het ongeslagen Be Fair in toom. En zelfs hadden de Reeuwijkers Be Fair bijna de eerste nederlaag van het seizoen toegebracht.

Kort voor tijd wisten de Waddinxveners dat nog te voorkomen. De eerste helft werd doelpuntloos afgesloten, waarin Be Fair optisch sterker leek, maar in de afwerking slordig was. CVC voetbalde verdienstelijk mee en de nog maar 16-jarige debuterende Thomas van Dijk kende geen enkele schroom de duels in te gaan. CVC kreeg voor rust ook nog een goede kans op een voorsprong. Lourens Uiterwijk mikte echter op de kruising.

In de tweede helft leek Be Fair de openingstreffer te gaan forceren. CVC hield door veel inzet evenwel stand. Na 67 minuten stond een verrassende 1-0 stand op het scorebord. Lourens Uiterwijk werd bediend door Aksel Koopman en wist de daaropvolgende solo in het Waddinxveense strafschopgebied doeltreffend af te ronden. Met een schuiver passeerde hij Be Fair-doelman Rick van Hattum. CVC leek de voorsprong in veilige haven te loodsen. Echter in de allerlaatste minuten wist Be Fair toch nog een nederlaag af te wenden: 1-1.

Foto: André van Egdom – Lourens Uiterwijk soleert richting Be Fair-doel

cvc reeuwijk