Logo CVC Reeuwijk De voetballers van CVC Reeuwijk leverden zaterdag in Leiden tegen koploper Lugdunum een goede eerste helft af en zagen Lugdunum kort voor rust zichzelf in problemen…

brengen. Verdediger Tobias Schaafstra nam Rachid Akabbouz van CVC Reeuwijk te grazen waardoor Lugdunum na een korte onderbreking van de scheidsrechter met één man minder verder moest. In de laatste drie nog uit te spelen minuten van de eerste helft liep Lugdunum nog meer schade op door een fraai afstandsschot van Rachid Akabbouz: 0-1.

In de tweede helft zette een getergd Lugdunum er een tandje bij en dat leidde tot de 1-1. Toen Menno Mouthaan even later CVC Reeuwijk opnieuw op voorsprong bracht, leek de eerste nederlaag van de Leidenaren in de maak. Ozan Isitir wist dat te voorkomen door toch nog de thuisclub langszij te brengen. Zijn uithaal was doelman Rob Verwaal te machtig: 2-2.

Door deze uitslag heeft Lugdunum het kampioenschap in 3A nog even moeten uitstellen. CVC Reeuwijk is weliswaar gezakt naar de derde plaats, maar heeft nog volop kans op een periodetitel.

Foto: RTV Bodegraven
Rachid Akabbouz haalt uit. Hij schoot CVC Reeuwijk tegen Lugdunum naar 0-1

15 cvc