Logo CVC Reeuwijk HVC’10, nog volop in de race voor de prijzen in 2C, nam in de 17e minuut de leiding tegen CVC en leek daarmee op weg naar de volgende zege. Echter, de Hoek van Hollanders…

vergisten zich toch in de onverzettelijkheid van CVC Reeuwijk. In de 39e minuut glipte Tom Verwaal uit de greep van z’n verdedigers en bekroonde zijn solo-actie met de 1-1.

Die stand wist CVC toch niet mee te nemen richting kleedkamer. Op slag van rust stelde HVC toch orde op zaken door een overigens mooie treffer: 1-2. Na rust bleef CVC toch nog geloven in nog een goed resultaat en stak daarin wel heel veel energie om het sterkere HVC in toom te houden.

In de 63e minuut profiteerde Aksel Koopman van even een zwak momentje in de Hoekse verdediging: 2-2. HVC werd er volledig door verrast en zette CVC daarna onder zware druk, maar uiteindelijk wist het niet de sleutel te vinden voor de 2-3.

CVC Reeuwijk hield zich zodoende staande, ook om Nieuwkoop op afstand te houden, dat met 0-0 eveneens een puntje pakte tegen DoCoS.

Foto: André van Egdom
Aksel Koopman klimt in de rug van een HVC’er
cvc