Logo CVC ReeuwijkCVC Reeuwijk heeft het voor elkaar gekregen: door te winnen van een moedig strijdend Naaldwijk gaat CVC komend seizoen in de tweede klasse spelen. In Naaldwijk werd Reeuwijk met…

2-3 de onbetwiste winnaar van het duel. Voor Reeuwijk begon de wedstrijd al meteen goed want na enkele minuten was de 0-1 een feit. Een droomstart! Maar de Naaldwijkers gaf de moed niet zo snel op en na een half uur werd hun strijdlust beloond met gelijkspel: 1-1. CVC Reeuwijk Aksel Koopman schoot daarna op de rand van het strafschopgebied Reeuwijk opnieuw aan de leiding en met 1-2 was de thee in de pauze extra lekker.

Naaldwijk liet zich na de rust weer van haar beste zijde zien en uit een vrije schop kopte Naaldwijk de 2-2. Naaldwijk trok hierna furieus ten strijde waardoor Reeuwijk zich in de verdediging liet dringen. Maar Reeuwijk hield dapper stand.15 minuten voor tijd maakte Reeuwijker-invaller Leidelmeijer zich onsterfelijk door alsnog de bal in het doel te schieten: 2-3. De thuisclub liet daarop het hoofd hangen. Na het laatste fluitsignaal was de ontlading groot en hossend vierden de Reeuwijkers hun lang gekoesterde wens: het tweedeklassersschap.

Foto: André van Egdom
ID014302