Logo CVC Reeuwijk Door een 3-0 overwinning op BSC ’68 kijkt CVC Reeuwijk weer omhoog. Met de driepunter van afgelopen zaterdag stegen de Reeuwijkers op de ranglijst naar de…

zevende plaats.

De wedstrijd tegen BSC, dat nog met lege handen stond, was eigenlijk al na de eerste helft beslist: 3-0. BSC  hielp zelf CVC Reeuwijk al in de tweede minuut in het zadel. Een voorzet richting Lourens Uiterwijk kopte Benthuizer Martijn Poort in eigen doel.

CVC Reeuwijk pikte het presentje maar al te graag op. Lourens Uiterwijk startte, na al wat speelminuten vorige week, voor het eerst in de basis. Tot doelpunten kwam de ex-WDS’er nog niet, maar met een uitgekiend hakballetje zette hij in het laatste kwartier van de eerste helft wel Joep van Keulen vrij voor de goal. Op de schuiver had de BSC-goalie geen verweer: 2-0. Even later liet Moussa Kallisse via een soloactie de 3-0 op het scorebord verschijnen.

In de tweede helft werd niet meer gescoord, hoewel twee CVC-ers dat wel hadden moeten doen. Halverwege de tweede helft maakte Norbert van Keulen zijn rentree in CVC Reeuwijk. De spits stond een jaar lang aan de kant vanwege een kruisbandblessure.

Foto: André van Egdom
Norbert van Keulen maakte na lang blessureleed weer z’n opwachting bij CVC Reeuwijk
cvc