Logo CVC Reeuwijk De voetballers van CVC Reeuwijk hadden zaterdag thuis de grootste moeite om Perkouw uit Berkenwoude onder de duim te houden. Steeds als CVC zich een…

voorsprong verschafte, schoof Perkouw toch weer langszij. Onne Sijbrandij bracht na 13 minuten de thuisclub aan de leiding en in de 43e minuut had Perkouw de gelijkmaker te pakken: 1-1. Op slag van rust tekende Norbert van Keulen toch weer voor de 2-1 voorsprong.

Ook in de tweede helft kreeg een matig spelend Reeuwijk de regie niet echt in handen. Sterker nog na een klein half uur in het tweede bedrijf kwam Perkouw vanaf de strafschopstip naar 2-2, nadat de scheidsrechter in zijn ogen een handsbal zag van Lorenzo Stolwijk. In ieder geval was de gele kaart voor de CVC-verdediger zwaar overdreven. Kort daarop had CVC Reeuwijk door Onne Sijbrandij opnieuw de leiding te pakken: 3-2.

Noch was Perkouw niet verslagen, want voor derde keer schoof het tot ontzetting van heel CVC Reeuwijk weer langszij: 3-3. Die stand leek de eindstand te worden. In blessuretijd sneed Lorenzo Stolwijk door het Perkouwse strafschopgebied maar werd naar de grond gewerkt. De toegekende strafschop werd door Norbert van Keulen onberispelijk binnen geschoten: 4-3.

Foto: Rien Hermenet
Rachid Akabbouz schermt de bal af met een Perkouw-verdediger in de rug. CVC Reeuwijk had in Perkouw een lastig te bestrijden tegenstander
12 cvc reeuwijk