Logo CVC Reeuwijk Promotie naar de tweede klasse is dichterbij dan ooit voor CVC Reeuwijk. De Reeuwijkers versloegen in de nacompetitie Naaldwijk met 3-0 en legden daarmee een…

stevige basis voor de return komende zaterdag. Aan de eerste helft was niet aan te zien dat CVC Reeuwijk zo ruim zou uitpakken. De Westlanders werden naarmate de wedstrijd vorderde sterker. Het doelpunt van Onne Sijbrandij, die net voor rust uit een voorzet raak kopte, kwam precies op tijd: 1-0. ‘Het stond niet goed bij ons in de eerste helft, dat hebben we voor het tweede deel veranderd’, sprak trainer Gerard Ruitenburg.

Na rust kreeg CVC Reeuwijk meer vat op Naaldwijk. Maar niet alleen dat gaf de doorslag. Ook de hitte pleegde een aanslag op de conditie van de bezoekers. Naaldwijk, met vier dertigers in de ploeg, was daardoor niet in staat CVC Reeuwijk onder druk te zetten. Het duurde tot de 83e minuut voordat de thuisclub zijn slag sloeg. Weer Onne Sijbrandij was koppend succesvol bij een voorzet van Joep van Keulen: 2-0. Het werd nog mooier toen invaller Menno Mouthaan met een scherpe schuiver de 3-0 inschoot. De promotie lonkt nu wel heel nadrukkelijk voor de Reeuwijkers!

Foto: André van Egdom
Onne Sijbrandij kopte voor CVC Reeuwijk tweemaal raak
cvc reeuwijk