Logo CVC Reeuwijk Het jubileumjaar van CVC werd afgelopen zaterdag geopend met een voetbalclinic voor de CVC-jeugd. Groot was de belangstelling voor de ook aanwezige…

profvoetballer Tom Beugelsdijk van ADO Den Haag. Hij had het druk met selfies en handtekeningen uitdelen. Hoogtepunt was de wedstrijd van het 1e elftal tegen de FC Rebellen in een speciale jubileumwedstrijd. Dit bonte gezelschap met oud-profvoetballers had tegen CVC Reeuwijk weinig moeite het net te vinden.

De 1e helft die slechts 35 min. duurde, werd zelfs afgesloten met een 2-5 voorsprong door doelpunten van Romano Denneboom, Geert den Ouden, Martijn Meerdink en een eigen doelpunt van Kevin v.d. Heuvel. Onne Sijbrandij en Aksel Koopman wisten uit een strafschop voor CVC nog iets terug te doen.

In de 2e helft werd aanzienlijk minder gescoord. Geert den Ouden en een tweede treffer van Romano Denneboom bepaalden de eindstand op 2-7. De wedstrijd werd geleid door oud betaaldvoetbal scheidsrechter Roelof Luinge. En dat deed hij weer op zijn bekwame wijze.

Voor de wedstrijd openden Leo Hopman van de Sportstichting en wethouder Kees Oskam nog de nieuwe kunstgrasvelden, die er prachtig bij liggen.

Foto’s: André van Egdom
Tom Beugelsdijk deelt handtekeningen uit
36 reeuwijk

Onder: Geert den Ouden voor de FC Rebellen aan de bal
36 reeuwijk1