Logo CVC Reeuwijk Zaterdag voetbalde CVC Reeuwijk thuis tegen GDA uit Loosduinen de eerste wedstrijd van de nacompetitie. GDA, zonder de op de valreep ontslagen…

trainer Dennis Roerade, kwam in de eerste helft op een 0-1 voorsprong nadat CVC-goalie Rob Verwaal en zijn verdediging niet de juiste taxatie maakten bij een hoge bal waardoor GDA’er Fens vrij gemakkelijk de openingstreffer op het scorebord kreeg.

In de tweede helft kreeg een beter spelend Reeuwijk meer vat op de Loosduiners die een tandje terugschakelden. Een kwartier voor tijd incasseerde GDA een rode kaart, waardoor het in problemen raakte en CVC Reeuwijk toesloeg door twee doelpunten kort na elkaar. Uit een hoekschop bereikte de bal Kevin v.d. Heuvel die hard uithaalde en via Kieran Dekkers het net vond: 1-1. Daarna was het Rachid Akabbouz die Reeuwijk zelfs op voorsprong schoot: 2-1.

Daarna werd de wedstrijd ontsierd door een opstootje langs de zijlijn. Het leverde Wesley van Maaren van GDA wel een rode kaart op. CVC Reeuwijk verzuimde daarna GDA, met negen man, op een ruimere afstand te zetten. Sterker nog GDA kwam nog langszij waardoor CVC Reeuwijk een weinig tevreden gevoel overhield aan de wedstrijd: 2-2.

Foto: PR/GDA
CVC-doelman Rob Verwaal grijpt in. Tom Verwaal (midden) ziet dat het goed gaat
21 cvc reeuwijk