Logo CVC ReeuwijkOpnieuw wist Nieuwkoop op eigen veld niet te winnen van CVC Reeuwijk. De Reeuwijkers konden vooral in de eerste helft aanvallend nauwelijks potten breken. Zorgelijk was wel …

dat de CVC-verdediging zoveel ruimte weg gaf in eigen strafschopgebied. Nieuwkoop reeg dan ook de ene na de andere grote kans aaneen.

Het was vooral te danken aan CVC-doelman Ruben van Delft dat CVC ongeschonden de rust haalde. Terwijl velen in de tweede helft een treffer van Nieuwkoop verwachtten, kreeg het tweede bedrijf toch ineens een andere wending. Een goed uitgevoerde Reeuwijkse counter bracht de bal in de 54e minuut bij de 16-jarige! Thomas van Dijk. Hij snelde van de zijkant richting Nieuwkoop-doel en gaf keeper Boekestein het nakijken: 0-1.

Nieuwkoop schrok zich een hoedje en moest ineens in de achtervolging voor de gelijkmaker. CVC Reeuwijk hield de verrassende voorsprong niet vast. Tien minuten later stond door een intikker al weer de gelijkmaker op het scorebord. Daarna moesten de bezoekers het nog een lange tijd volhouden, maar bracht de 1-1 uiteindelijk toch over de streep.