Logo CVC Reeuwijk Na de 2-2, afgelopen zaterdag in Reeuwijk, tegen GDA moesten de voetballers van CVC Reeuwijk dinsdagavond in Loosduinen proberen de volgende ronde te bereiken.

CVC Reeuwijk kwam sterk uit de startblokken en nam na 25 minuten via Kevin v.d. Heuvel de leiding: 0-1. Het zette daarmee GDA wel in een hogere versnelling waardoor de Reeuwijkers meer en meer onder druk kwamen. Nog voor rust sloeg GDA twee keer toe: 2-1.

In de tweede helft ging CVC Reeuwijk energiek in de achtervolging wat in de 65e minuut werd beloond toen invaller Jessy Leidelmeijer uit een rebound het GDA-net deed bollen: 2-2. Een geschrokken GDA antwoordde nadien met een bal op de paal en CVC-goalie Rob Verwaal voorkwam met een sublieme redding de 3-2 voor de thuisclub. Een ingeving van Tom Verwaal leverde CVC Reeuwijk in de 80e minuut de volle winst. De ranke verdediger stoomde op langs de zijkant en zijn voorzet zeilde tot verbijstering van heel GDA via binnenkant paal in de touwen: 2-3.

De nacompetitie voor een plek in de 2e klas is voor CVC Reeuwijk nog niet voorbij. Herkanser Naaldwijk uit de 2e klas, dat Monster uitschakelde, is nu voor CVC Reeuwijk de enige nog te nemen horde.

Foto’s: André van Egdom
Kansrijk moment voor Kieran Dekkers, maar hij komt net een pas te kort
21 cvc gda1
Onder: CVC Reeuwijk viert feest in Loosduinen: de 2e ronde in de nacompetitie is bereikt
21 cvc gda2