Logo CVC ReeuwijkDe voetballers van CVC Reeuwijk begonnen de 2e seizoenshelft zaterdag thuis tegen laagvlieger LSVV’70. De Leidse studenten waren veel scherper en doortastender in een wedstrijd…

waarin CVC Reeuwijk z’n draai maar niet wist te vinden. Al na een paar minuten hadden de Leidenaren een tweetal goeie kansen gecreëerd. Eén ervan bracht LSVV zelf om zeep en bij de tweede redde de paal de Reeuwijkers toen een inzet in eigen doel leek te belanden. Het waren waarschuwingen die CVC wakker hadden moeten schudden. Niet lang daarna was LSVV wel succesvol en breidde de voorsprong zelfs uit tot 0-2.

Een benutte strafschop door Aksel Koopman gaf CVC toch weer perspectieven voor de tweede helft, die 2e CVC een stuk scherper startte en dat leidde tot de 2-2 van Norbert van Keulen. Niet CVC Reeuwijk maar juist LSVV pakte de draad daarna het beste op. CVC liet zich de kaas van het brood eten door een doortastend LSVV, dat de wedstrijd met nog twee doelpunten in het slot gooide: 2-4. Een Reeuwijkse treffer in de allerlaatste minuut van Norbert van Keulen was slechts een doekje voor het bloeden: 3-4.