Logo CVC Reeuwijk CVC Reeuwijk vergat zichzelf donderdagavond te belonen. In de derde ronde van de poulefase van de beker kreeg het, ondanks de vele kansen in de tweede helft…

Alphen er niet onder. De Reeuwijkers kwamen niet verder dan 2-2. En moeten nu afwachten of Olympia ONA zal verslaan, want in dat geval bereikt CVC Reeuwijk vooralsnog de volgende bekerronde.

CVC Reeuwijk begon niet goed aan de wedstrijd. Het werd enigszins overspeeld door het vlotte combinatievoetbal van Alphen. Dat leidde zelfs tot twee Alphense doelpunten. Na de 2-1 van Onne Sijbrandij in de 32e minuut zette CVC het herstel in. In de 2e helft een heel ander beeld. CVC begon energieker en zette een tandje bij, waardoor het de regie overnam van de Alphenaren. Het leidde tot een handvol scoringskansen, die er maar niet in wilden.

Met name Norbert van Keulen had tweemaal het net van de gasten moeten vinden. Uiteindelijk bezweek Alphen toch onder de druk. Rond de 80e minuut rolde de 2-2 dan toch nog via Kieran Dekkers en een Alphenaar binnen. Jessy Leidelmeijer had de zege nog op de schoen, maar de Reeuwijker miste de scherpte zijn kans te benutten.

Foto’s: André van Egdom
Joey Mantjes in actie tegen Alphen
cvc
Onder: Norbert van Keulen snijdt door de Alphen-defensie. In de 2e helft was de CVC-spits ongelukkig in het verzilveren van een drietal grote kansen
cvc1