Het spelen tegen de top drie uit de derde Klasse A gaat CVC Reeuwijk momenteel goed af. Na de 1-1 tegen Be Fair en de 1-1 tegen Nieuwkoop, verslikte zich ook Lugdunum in CVC Reeuwijk…

En ging zelfs met 4-0 onderuit. CVC pakte na een kwartier de leiding door Moussa Kallisse, waardoor de Reeuwijkers lekker in de wedstrijd kwamen. Daarna had dezelfde Kallisse ook nog voor rust de voorsprong kunnen uitbouwen.

Na rust zette Lugdunum er een tandje bij, waarbij CVC-goalie Ruben van Delft met een knappe redding de gelijkmaker voorkwam. In de 70e min. viel de 2-0 uit een perfect uitgevoerde counter. Lorenzo Stolwijk rukte op en bediende aan de zijkant de meegelopen Kallisse, die op zijn beurt de vrij voor doel staande Sven de Jong vond. Voor het lege doel had de invaller voor Lourens Uiterwijk geen moeite de 2-0 binnen te schuiven. In de 76e minuut stond de 3-0 op het scorebord door Joep van Keulen, waarmee Lugdunum wel geslagen was. En dat was helemaal het geval toen Kallisse met z’n tweede nog de 4-0 aantekende.

Foto: André van Egdom – Luchtduel van Aksel Koopman zonder zicht op de bal