Logo CVC Reeuwijk Zaterdag voetbalde CVC Reeuwijk de streekderby in en tegen Zwammerdam. Al na vijf minuten hadden de Reeuwijkers een voorsprong te pakken. Uit een scrimmage in het…

Damme-strafschopgebied wist Onne Sijbrandij de bal nog net het laatste tikje te geven richting doel: 0-1. Terwijl Zwammerdam verwoede pogingen deed nog voor rust langszij te komen, was het juist CVC Reeuwijk dat de voorsprong op slag van rust via Norbert van Keulen uitbreidde tot 0-2.

Direct in de tweede helft zette Zwammerdam een offensief in en drukte CVC Reeuwijk daarmee meer in de verdedigende stellingen. Via Toine Kremer kreeg Zwammerdam de aansluitingstreffer op het scorebord: 1-2. Vanaf dat moment kon de wedstrijd weer alle kanten op. Pas in de allerlaatste minuten besliste CVC Reeuwijk de wedstrijd. Joey Mantjes zette goed door en bracht met zijn treffer CVC Reeuwijk in veilige haven: 1-3. Direct daarop scoorde Koen Woudenberg voor Zwammerdam nog wel de 2-3, maar die treffer had weinig meer te betekenen.

Foto: Jaap Peters
Norbert van Keulen (CVC Reeuwijk) aan de bal in de streekderby tegen Zwammerdam
cvc