Logo CVC Reeuwijk CVC Reeuwijk is voor de winterstop alsnog hekkensluiter geworden. Tegen Nieuwkoop, dat laatste stond, werd nagenoeg kansloos met 1-4 verloren. CVC had…

tegen Nieuwkoop graag nog een beetje een positieve draai willen geven aan het tot nog toe zo slecht verlopen seizoen. Het kwam er niet van.

Nieuwkoop kwam al gauw op voorsprong door een schot dat doelman Rob Verwaal onder zich door liet gaan. De 1-1 even later van Sven de Jong, die een bal voorlangs nog net in het doel wist te werken, gaf CVC Reeuwijk niet de boost voor de ommekeer in de wedstrijd. Nieuwkoop kreeg toch steeds meer het initiatief, terwijl CVC worstelde met het vele balverlies.

Nog voor rust bracht Nieuwkoop een hernieuwde voorsprong op het scorebord: 1-2. In de tweede helft speelde CVC Reeuwijk, zonder Joep van Keulen die in de kleedkamer achterbleef door weer een opspelende lies, een verloren wedstrijd toen Nieuwkoop de voorsprong vergrootte tot 1-3. Vanaf dat moment reeg Nieuwkoop de kansen aaneen om CVC Reeuwijk een flinke afstraffing te geven. Dat lukte niet helemaal: 1-4.

Foto: André van Egdom
Ook tegen Nieuwkoop kwam Joep van Keulen (midden) wegens een liesblessure alleen in de eerste helft in actie
cvc