Logo CVC Reeuwijk Goed beginnen aan een wedstrijd is toch wel een dingetje bij de Reeuwijkers. Na drie minuten voetballen had koploper Van Nispen de verdediging van Reeuwijk al te pakken.

En zo hielp CVC de Zilkenaren direct in het zadel.

Door het ontbreken van het geblesseerde aanvalsduo Moussa Kallisse en Lourens Uiterwijk had CVC aanvallend in de verdere eerste helft weinig in te brengen. Het hield zich moeizaam staande waardoor de druk bleef aanhouden. Echter, Van Nispen zelf liet na om voor de thee een beslissende voorsprong op het scorebord te zetten.

Ook in de tweede helft bleef het lang 1-0, totdat Joep van Keulen frank en vrij de 1-1 binnen kopte. De gelijkmaker kwam als een donderslag bij heldere hemel en had bij CVC iets moeten losmaken.

Een paar minuten later verraste Van Nispen CVC – niet voor eerste keer trouwens – in de omschakeling, waarbij de Reeuwijk-verdediging pijnlijk uit elkaar werd gespeeld: 2-1.

Van Reeuwijks drang naar voren profiteerde de thuisclub door in de laatste minuut nog de 3-1 binnen te schieten. Door deze nederlaag is CVC Reeuwijk weer verder teruggezakt in de middenmoot.

Foto: André van Egdom
Ballet’ bij Van Nispen-CVC Reeuwijk
cvc