Logo Computer toetsenbord1De e-mail aan de coalitiepartijen in Woerden over de verkeersvisie, was bedoeld om tot een echte oplossing te komen. Dat schrijft Heerd-Jan Hoogeveen van D66 op de website van zijn partij.

In de mail van Hoogeveen die vorige week uitlekte en voor nog al wat polieke onrust zorgde, riep hij op om zowel de raad als wethouder Margo Stolk, het boetekleed aan te laten trekken daar waar er niet naar de kritiek zou zijn geluisterd bij het opstellen van de verkeersvisie. Dat zou het mogelijk moeten maken de visie wel vast te stellen maar tegelijkertijd rekening te houden met de kritiek.

Hoogeveen gaat er in de mail vanuit dat de forse kritiek van de ondernemers op de verkeersvisie uiteindelijk zal verstommen. Hij had de kwestie rond de verkeersvisie zo schrijft hij op de website, liever in de luwte van de van de mediastorm besproken.

Over de mailwisseling zegt Hendry van Assem van Inwonersbelangen tegen RPL niet te begrijpen dat Hoogeveen een dergelijk mail verstuurd en de discussie niet met de hele raad voert.