Logo BZPC De dertiende competitieronde bracht de Bodegraafse waterpolosters van BZ&PC naar ZVL-Hawabo in Leiden. BZ&PC was in de beginfase duidelijk de bovenliggende…

partij. In het eerste bedrijf reeg het kansen aaneen en niemand had gek opgekeken als het na de eerste periode 0-9 had gestaan. Toch bleef de teller steken op vier. BZ&PC had moeite om het krachtsverschil ook in doelpunten uit te drukken. ZVL beet zich vast in het duel en kwam begin derde kwart terug tot 4-4. Vervolgens scoorde BZ&PC drie maal op rij. Het Leidse verzet was gebroken waarop de equipe van coach Ton Kloosterman de zege veilig stelde.

Kloosterman: “We begonnen voortvarend en schoten uit de startblokken. We creëerden zo veel kansen vandaag. Ik vond dat we daar te gemakkelijk mee omsprongen en ik miste het killersinstinct bij onze aanvallers. Ondanks dat het maken van doelpunten vanavond wat moeizaam liep en ZVL helemaal terug kwam tot 4-4, bleven al die kansen komen. Daardoor heb ik geen moment getwijfeld aan een voor ons vervelende afloop van de wedstrijd. We bleven rustig en verdedigend zat het goed in elkaar. Gewoon weer een overwinning. Onze dertiende op rij dit seizoen.”

Archieffoto: OttenZien Fotografie
Jennifer den Besten scoorde op haar verjaardag twee maal
04 dameswaterpolo