Logo VSTS BodegravenAfgelopen zaterdag reisden de volleybalsters van VSTS uit Bodegraven naar Culemborg om tegen Shot hun koppositie te verstevigen. De eerste set werd voortvarend gestart door…

de Bodegraafse formatie. Servicedruk was het toverwoord en alles wat wel terug kwam, werd goed uitgespeeld. De eerste set was dan ook het beste van deze middag en resulteerde in 9-25.

De tweede en derde set was een heel ander verhaal. De wil om te winnen ontbrak en de vele persoonlijke fouten zorgden ervoor dat Shot deze sets won met 25-21 en 25-23. De vierde set werd er door VSTS weer wat teruggedaan, ook met Jacky de Graaf die binnen de lijnen kwam, maar het bleef erg rommelig en dankzij de foutenlast van de thuisploeg kon deze set met 17-25 worden gewonnen maar was het spel van VSTS niet best.

De handdoek werd eigenlijk al in de spreekwoordelijke ring gegooid en dit was goed te merken in de beslissende vijfde set. Pim Scherpenzeel gooide al z’n wissels in de strijd maar het mocht niet baten: 15-7 voor Shot en daarmee een 3-2 verlies. Een bittere pil voor de dames uit Bodegraven, zeker na de reeks van 4-0 winst, vier keer op rij.