Logo VSTS BodegravenDe volleybalsters van VSTS uit Bodegraven moesten zaterdag in IJsselstein tegen koploper Vives spelen. Lange tijd had Vives in de eerste set de beste papieren maar gelukkig kon…

Krystel Termorshuizen met haar service het verschil maken en pakte VSTS na een spannende eindfase toch de set: 23-25.

Het lukte Vives ook in de tweede set niet grip op het Bodegraafse spel te krijgen. Met uitstekend verdedigen van Karin Klein en Anita Michalek viel er geen bal op de grond en kon Judith Terpstra vervolgens haar aanvalsters weer nieuwe kansen geven om de punten te maken. Dit gebeurde ook: 22-25.

In de derde set kon Sieme Boom weer een beroep doen op z’n wissels die ook hun waarde voor het team bewezen met verschillende invalbeurten. Door onnodige fouten aan Bodegraafse kant werd het boven de twintig nog spannend en kwam aanvoerster Annemarieke Zwaneveld weer terug binnen de lijnen en met elkaar werd ook de derde set binnen geharkt: 23-25.

Het verzet van Vives was duidelijk gebroken en in de vierde set kwam VSTS niet meer in de problemen en werd er met 19-25 een derde 4-0 op rij voor VSTS genoteerd. VSTS staat hierdoor nu virtueel aan kop in de derde divisie B.