Logo VSTS BodegravenDe volleybalsters van VSTS speelden zaterdag in Bodegraven tegen DOS uit Schoonhoven dat afgelopen seizoen gepromoveerd was. De eerste set werd voortvarend gestart door VSTS…

waardoor er gelijk een kleine voorsprong werd genomen. Via 15-9 en 17-12 werd de eerste set binnen gehaald met 25-18. VSTS had moeite het spel van de eerste set vast te houden en DOS kon profiteren van het hoge aantal persoonlijke fouten aan Bodegraafse zijde: 21-25.

De derde set werd er weer goed begonnen maar ook nu kon VSTS niet blijven dicteren maar de set werd toch gewonnen met 25-20. Met een 2-1 voorsprong waren de dames gebrand op de overwinning, zodat er vier punten konden worden opgeteld op de ranglijst.

De vierde set had DOS weinig meer in te brengen. De servicedruk was terug en de afstemming tussen Marianne Polderdijk en Judith Terpstra verliep voortreffelijk en de punten werden rijkelijk binnengeslagen. De vierde set eindigde met een overtuigende setstand van 25-16 en de 3-1 zege was een feit.