Logo Volleybal VTCVoor de eerste wedstrijd van 2017 reisden de volleybalsters van AIRCOHEAT/VTC uit Woerden zaterdag naar Oostzaan. Compaen, de nummer laatst, was de tegenstander. Dit was…

echter niet aan hun niveau af te zien. Met veel servicedruk werden de dames van Woerden vanaf punt één onder druk gezet. Een eindspurt van VTC was niet genoeg en de eerste set eindigde in 25-17 voor Compaen. Binnen een paar minuten stond in de tweede set 12-2 op het scorebord. Wissels, time-outs en een goede serviceserie van Michelle waren niet genoeg om deze set binnen te halen. Ook de tweede set ging met 25-14 naar Compaen.

In de derde set ging het tot de 20 gelijk op, maar het waren wederom sterke services die de Woerdense dames de set kostten. Met 25-21 was het duidelijk dat de wedstrijd niet meer gewonnen kon worden. De vierde set kon VTC iets meer haar eigen spel laten zien. Met Marije die haar aanvallers af en toe goed kon vinden, serviceseries en meer eigen fouten van Compaen kon VTC deze set wel de leiding vasthouden. Na een 20-25 setwinst konden de dames toch nog met een puntje naar Woerden afreizen.