Logo Volleybal VTCDe volleybalsters van AIRCOHEAT/VTC uit Woerden speelden zaterdag in Leiderdorp tegen Leython DC. De eerste set werd er door beide teams een goed niveau neergezet…

de stand bleef gelijk opgaan richting het einde van de set. Boven de 20 wist Woerden het beter af te ronden. Dit zorgde voor een 21-25 winst.

VTC speelde de tweede set zonder vertrouwen, slordig en onwennig. Halverwege de tweede set herpakten de dames zich enigszins, en kwamen ze nog dichtbij. Helaas, was het niet voldoende voor de setwinst. In de derde set kon Leython met uitstekende serviceseries de passlijn van VTC onderuit halen.

Onthutst begon Woerden vervolgens aan de vierde set, het spel werd er helaas niet beter op. Individueel werden er nog wel mooie prestaties geleverd, zo liet Eline Duurkoop zien dat ze keihard ballen kan scoren met haar aanval en bevestigde Tamar Woudenberg nogmaals dat we haar service niet moeten onderschatten. Hierdoor kwam VTC uiteindelijk nog dicht bij een setwinst, maar op het moment dat de dames daarin gingen geloven was de overwinning al aan de kant van Leython DC.

Een 3-1 verlies voor de dames van VTC. Het gevoel dat er meer in had gezeten overheerste.