Logo Volleybal 2AIRCOHEAT/VTC Woerden heeft afgelopen zaterdag een 0-4 overwinning behaald op Van den Hengel/Sovoco. Door de vijf punten overtrof de formatie van trainer/coach…

Krijn Verlek en Jos van der Puijm het totaal aantal punten dat in het vorige seizoen werd verzameld. Daarnaast is VTC Woerden met de vierde plaats ook verzekerd van een hogere eindklassering dan afgelopen competitiejaargang.

In Soest voldeden de bezoekers aan hun sportieve plicht door de toekomstige club van Krijn Verlek en Jos van der Pluijm geen set te gunnen. Al was de om lijfsbehoud strijdende thuisploeg er in de tweede set wel heel dichtbij.

Sovoco nam in die set een voorsprong van 19-12, maar zag dat de Woerdense formatie een imposante inhaalrace beƫindigde met 25-27 setwinst. In de slotfase van de set ervoor maakten de bezoekers het verschil: 19-25.

VTC Woerden nam in de derde set een voorsprong van 9-13 en 15-20. De thuisploeg gaf zich echter niet gewonnen en streed tot het laatste punt, maar de Woerdense bezoekers wonnen toch: 22-25.

In de vierde set kwam Sovoco op een 5-3 voorsprong, maar daarna nam de AIRCOHEAT-formatie het initiatief weer over en werd het uiteindelijk 21-25 voor VTC Woerden.