Logo Volleybal VTCZaterdag mochten de volleybalsters van AIRCOHEAT/VTC uit Woerden het in Groot-Ammers opnemen tegen de nummer twee van de ranglijst, VC Wik. Door een sterke service…

serie van VC Wik, keek VTC al snel tegen een aardige achterstand aan. Het lukte niet om op eigen niveau te komen en de eerste set ging verloren met 25-16.

De tweede set was het tegenovergestelde van de eerste. VTC wist al snel zelf een voorsprong te pakken en deze niet meer af te staan: 21-25.

In de derde set ging Woerden goed van start en ook nu wisten zij op een voorsprong van 4-9 te komen. Deze set kon het niet lang vastgehouden worden en Wik kwam weer langszij. Jill Bouterse werd nog ingebracht maar het mocht niet meer baten. De derde set werd verloren met 25-16.

Er werd fanatiek begonnen aan de vierde set en hard gewerkt voor iedere bal. Een achterstand werd nog flink ingelopen tot een stand van 21-19. De inhaalrace was echter net te laat begonnen en ook deze set moesten de Woerdense dames laten gaan met een verlies van 25-21.