Logo Volleybal 2Zaterdag speelden de volleybalsters van AIRCOHEAT/VTC in Woerden tegen het tweede team van PDK Huizen. In de eerste set speelde de tweede scheidsrechter een hoofdrol…

door ongeveer zes keer te fluiten voor voetfout van de Woerdense dames. Hoewel VTC tot halverwege de set nog redelijk bij kon blijven, konden zij deze toch niet naar zich toe trekken. Deze eerste set ging verloren met 21-25. De tweede set werd er al snel een klein gaatje geslagen bij 10-7. De set werd netjes afgerond met 25-16.

In de derde set kregen de dames van VTC de pass niet onder controle en dat resulteerde in een 21-25 verlies. Als de dames van VTC nog wilden winnen, moesten ze knokken om er een vijfde set uit te slepen. Marleen van Zelderen zorgde met een service serie meteen voor vijf punten, en dat verschil was er aan het einde van de set nog: 25-20. Nu wilde de Woerdense formatie deze natuurlijk ook nog winnend afsluiten. VTC kwam al snel met 1-5 achter.

Hoewel de Woerdense dames na de wissel van kant nog wel dichterbij wisten te komen, lukte het niet meer om de grote achterstand in te halen. Deze vijfde set ging verloren met 13-15.