Logo Volleybal VTC Afgelopen zaterdag speelden de volleybalsters van AIRCOHEAT/VTC in Woerden tegen het op de tweede plaats staande VC WIK uit Groot-Ammers. De Woerdense…

dames gingen gelijk goed van start en namen een voorsprong van 10-2. Door goede servicedruk kwam WIK deze set niet in de buurt van VTC: 25-12. De tweede set kon VTC de servicedruk niet vasthouden. Dit zorgde ervoor dat WIK in deze set meer kansen kreeg en er deze set ook met de winst vandoor ging: 18-25.

In de derde set stonden de dames van VTC weer op scherp. In het begin van de set sloegen ze een klein gaatje en dit werd de hele set niet meer weggegeven: 25-20. In de vierde set was het wederom VTC dat door een serviceserie van Marleen van Zelderen een 8-2 voorsprong wist te nemen.

De dames van WIK wisten deze achterstand echter toch weer weg te werken en vervolgens ging het deze vierde set redelijk gelijk op. Uiteindelijk wisten de Woerdense dames ook deze set te winnen door goede serviceseries van Tamar en Femke: 25-23.

Foto’s: Henk Wit