Logo Volleybal VTCZaterdag speelden de volleybalsters van AIRCOHEAT/VTC in Woerden tegen Leython uit Leiderdorp. Er stond een sterk serverend Leython tegenover VTC de eerste twee sets.

De passlijn stond hierdoor flink onder druk. De opties die normaal gespeeld konden worden werden hierdoor minder. Ondanks de servicedruk kwam VTC terug door een aantal service-series, maar dat was niet genoeg. VTC verloor de eerste set met 23-25 en de tweede met 16-25.

Daar waar ze punten lieten liggen met serveren in de eerste twee sets, verliep het vanaf de derde set veel beter. Sterke service series van onder andere Marleen van Zelderen zorgde ervoor dat de passlijn bij de tegenstanders onder druk werd gezet. Leython werd weg geserveerd. De set werd hierdoor met 25-14 binnen gehaald.

Er werd in set vier weer sterk geserveerd. Tamar Woudenberg zette een mooie service serie neer, waardoor de score op het telbord veranderde van 9-7 naar 17-7 voor VTC en de set werd binnen gehaald met 25-18.

De laatste set werd ook netjes met 15-11 gewonnen door VTC. De Woerdense formatie herpakte zich na een 0-2 achterstand en won de wedstrijd uiteindelijk met 3-2. De vijfde winst op rij.