Afgelopen zaterdag mochten de Woerdense dames aantreden tegen Inter Rijswijk. De teams bleken behoorlijk aan elkaar gewaagd, wat zich uitte in een spannende wedstrijd. Maar liefst drie sets werden beslist met twee punten verschil. Helaas viel het kwartje vaker naar Rijswijkse kant, waardoor de wedstrijd met 1-3 verloren ging.

VTC opende de eerste set met een sterke service en goed spel, wat resulteerde in een 18-16 voorsprong. Toch trok de Rijswijkse ploeg dit weer recht en vanaf 19-19 was het stuivertje wisselen, een vastberaden VTC pak de eerste set met 28-26.

In de tweede set dacht VTC even te kunnen bijkomen, maar niets bleek minder waar. Inter Rijswijk was vastbesloten de verloren eerste set goed te maken en deed dat ook: 23-25.

In set drie pakte de thuisploeg snel de leiding, maar Inter Rijswijk liet het er niet bij zitten en wisten bij 13-13 langszij te komen. En opnieuw trokken de Rijswijkse bezoeksters aan het langste einde: 23-25.

In de vierde set bleek dat de dames van VTC hun kruid verschoten hadden. De thuisclub kwam op achterstand (1-11) te staan en probeerde het naderende onheil af te wenden met time-outs en een paar wissels, maar het kwaad was al geschied. De vierde set ging verloren met 12-25 en dus ook de wedstrijd.