Logo Waterpolo1Na het goede spel van vorige week en het nipte verlies tegen UZSC 5, was afgelopen zaterdag UZSC 4 de tegenstander. Spelen in het Utrechtse Zwembad De Krommerijn is altijd lastig…

omdat het veld groter is dan in veel andere baden.Ondanks dat Woerdense dames in de eerste periode met 3-0 achter kwam, bleven ze vechten en maakte Lisa Brandsen twee mooie doelpunten. Met goed spel en mooie aanvallende acties zaten de bezoeksters prima in de wedstrijd en werd de eerste periode met 3-2 afgesloten.

In de tweede periode werd het snel 5-2 in het voordeel van de thuisploeg. Anouk van Schaik zorgde met een afstandsschot voor de 5-3, maar werd de verdediging van Woerden uit elkaar gespeeld. De tweede periode eindigde daardoor in een stand van 9-3 voor UZSC. De derde periode begon met de 9-4 van de hand van Anouk Tersteeg. De 10-4 volgde echter al snel. Met een eigen doelpunt van UZSC werd de score op 10-5 gezet in de derde periode.

ZPC Woerden gaf nog steeds niet op, maar moest nog wel enkele doelpunten incasseren in het vierde part. De einduitslag werd 14-5 voor de Utrechtse reserves.