Afgelopen zaterdag stond er voor de dames van ZPC Woerden een thuiswedstrijd tegen VZC Veenendaal op het programma.

Door doelpunten van Birgit van Dijken, Jorienke Krieger en twee keer Greetje van Eijk stond er halverwege het tweede part van de wedstrijd een 4-0 voorsprong op het scorebord.

Deze eerste helft van de wedstrijd werd afgesloten met een vijfde doelpunt van de nieuwe aanwinst Esther van LeijseDe derde periode werd gekenmerkt door uitsluitingen en strafworpen aan de kant van Woerden. Door een doelpunt van Sofie van Gijssel eindigde dit derde part in 6-3. Door doelpunten van Birgit van Dijken, Greetje van Eijk en twee keer Diede Löhr in het laatste deel van de wedstrijd eindigde de wedstrijd in 10-5 voor Woerden.

De einduitslag had ook anders kunnen zijn door de vele persoonlijke fouten die werden gemaakt en de strafworpen die hieruit voortkwamen. Gelukkig voor Woerden was sluitpost Roos Kiesel in goede vorm en keerde zij vier van de zes strafworpen.

Afgelopen zatedag stond er voor de dames van Woerden een thuiswedstrijd tegen VZC Veenendaal op het programma. Door doelpunten van Birgit van Dijken, Jorienke Krieger en twee keer Greetje van Eijk stond er halverwege het tweede part van de wedstrijd een 4-0 voorsprong op het scorebord. Deze eerste helft van de wedstrijd werd afgesloten met een 5e doelpunt van nieuw lid Esther van Leijsen.

De derde periode werd getekend door uitsluitingen en strafworpen aan de kant van Woerden. Door een doelpunt van Sofie van Gijssel eindigde dit derde part in 6-3. Door doelpunten van Birgit van Dijken, Greetje van Eijk en 2 keer Diede Löhr in het laatste deel van de wedstrijd eindigde de wedstrijd in 10-5 voor Woerden.

De einduitslag van de wedstrijd had ook anders kunnen zijn door de vele persoonlijke fouten die werden gemaakt en de strafworpen die hieruit voortkwamen. Gelukkig voor Woerden was sluitpost Roos Kiesel in zeer goede vorm en keerde zij vier van de zes strafworpen.

Foto’s: Anno Visser