Logo Waterpolo1De dames van ZPC Woerden mochten zich zaterdag melden voor een wedstrijd in Bussum voor de wedstrijd tegen De Otters–het Gooi. Na snelle uitsluitingen bij beide…

ploegen in het begin van het eerste part was Woerden gewaarschuwd om een nette wedstrijd neer te leggen. Het eerste doelpunt in de wedstrijd werd dan ook gemaakt uit een man-meer-situatie door Jorienke Krieger met een zeer fraai hard schot in de verre bovenhoek.

Het tweede en derde part in de wedstrijd kon Woerden de winst van de partij naar zicht toetrekken door een gaat je te slaan.
Door doelpunten van Lisa Brandsen, Sofie van Gijssel en Bianca van den Bosch stond het aan het einde van het derde deel van de wedstrijd 6-2 in het voordeel van de Woerdense dames.
In het laatste part van de wedstrijd kwam De Otters-het Gooi nog sterk terug in de wedstrijd door sterke individuele acties.

Gelukkig had ZPC Woerden genoeg marge opgebouwd en kon er een 6-5 overwinning geboekt worden en de drie punten mee naar Woerden. De dames bezetten op dit moment een derde plaats in de competitie.