Logo AftrapZoals u van ons gewend bent, geeft de sportredactie van RPL Woerden een overzichtje wie er de komende zaterdag waar en hoe laat voetballen Sportlust bindt op Sportpark Cromwijck de…

strijd aan met als de inzet het vorig seizoen verloren terrein zo snel als mogelijk terug te winnen. Daar kan een overwinning op Nootdorp dan het begin van zijn. Aanvang half drie en scheids Van den Helder blaast.

Kamerik kruist voor de eerste competitiewedstrijd de degens op Sportpark Mijzijde aan de Overstek tegen Aarlanderveen. Scheids Brouwer fluit om drie uur voor het begin.   

Lugdunum uit Leiden is de eerste, maar ook gelijk een nieuwe  tegenstander van het Zegveldse Siveo. dat een klasse hoger mag gaan acteren. Scheidsrechter Turk fluit om drie uur voor de aftrap op Sportpark Kikkerpolder aan de Oegstgeesterweg in Leiden.

Ook Linschoten heeft een stap omhoog gemaakt en moeten om drie uur onder leiding van fluitist Doesburg vol gas aan de bak tegen Nieuwkoop. Dat doen de Linschotense withemden op het gemeentelijk Sportpark Rapijnen aan De Beide Vlooswijkenlaan.