Logo Voetbal 6 De competitie gaat eindelijk van start. Na de voorbereidende beschietingen van oefenen en beker begint het ‘eggie’. Sportlust start met een uitpot tegen het Rotterdamse…

XerxesDZB. Maak de borst maar nat, op weg naar het kunstgras op het Faas Wilkescomplex aan de Igor Stravinskysingel. Aanvang half drie.

Ook het Zegveldse Siveo begint aan de competitie met de uitwedstrijd, tegen NSV uit Noorden. De mannen van trainer Björn van Muylwijk dienen het vorig seizoen verloren gegane terrein terug te veroveren. Aanvang is ook hier half drie op Sportpark De Koet aan de Gerberastraat.

Dan de thuiswedstrijden: te beginnen met die van Kamerik. Na de uitschakeling in de beker krijgt het team van trainer Patrick de Ruijter de bomenkwekers van Floreant uit Boskoop op de thee. Geen misselijke tegenstander om tegen te beginnen. Drie uur is de aanvang op Sportpark Mijzijde aan de Overstek.

Het zal even wennen zij maar SC Woerden speelt voortaan zijn prestatiewedstrijden op zaterdag en krijgen SPV uit Polsbroek en Vlist op visite. Het wordt de vuurdoop voor de blauw-witten in een wedstrijd die om half drie aanvangt op van oudsher Sportpark SC Woerden aan de Steinhagenseweg.

Foto: Website Siveo
Siveo begint met de uitwedstrijd tegen NSV uit Noorden
siveo