Logo Voetbal 6De winterstop zit er op en de voetbal gaat weer rollen, hoewel er op de wat minder goede velden een behoorlijke kans is op afgelasting. Sportlust reist naar Nootdorp om aldaar met de…

lokale voetbalclub om de punten te strijden. Willen de Rood-Witten de ambitie van terugkeer naar de hoofdklasse in stand houden, dan is er maar een opdracht: winnen. De wedstrijd onder leiding van scheids Van der Perk start om half drie op Sportpark ‘s-Gravenhout.

Siveo kan met dit koude weer de borst natmaken. Koploper Lugdunum uit Leiden komt op bezoek op de Beemt. Aanvang half drie en scheids Boosten is de leidsman.

Kamerik hervat de competitie in en tegen Aarlanderveen, ook niet echt een hoogvlieger. Dus er zijn mogelijkheden op punten en dat zal ook een beetje tijd worden anders,komt de rode lantaarn wel heel dichtbij. Scheidsrechter Slierendrecht laat om half drie aftrappen op het Sportpark Polderpark.

Nieuwkoop is zaterdag gastheer voor Linschoten. Voor de mannen van trainer Stoof staat er weer heel wat op het spel: De strijd tegen het degradatiespook. Om half drie laat de man in het zwart, scheids De Witte, aftrappen op Sportpark De Dulen aan de Ladderhaak.